Κατάλογος Προσφορών Βορείου Τομέα Αττικής
Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Μήπως αυτή η καταχώρηση ανήκει σε εσάς ή την επιχείρησή σας;

Δημιουργήστε σήμερα ένα λογαριασμό και προωθήστε προσφορές της επιχείρησής σας

Fight Club Central Gym

Fight Club Central Gym

Elite Kick Boxing Center

  1. Περιγραφή

Μεγάλη Περιγραφή


Kick Boxing / K1 – Boxing – MMA – Grappling
Muay Thai – Judo
Body Sculpture – Ergo – Personal Training
Yoga – Pilates – Tai Chi – Meditation – Stretching
Cardio – Abs – Tae Bo – Σουηδική Γυμναστική
Sauna – Solarium – Internet Corner
Μετά τον Γ.Σ. Fight Club Galatsi, την πολυπληθέστερη σχολή μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, ένα πολυτελές 3όροφο γυμναστήριο για όλες τις απαιτήσεις, το Fight Club Central Gym, άνοιξε στην Λ. Βεΐκου 121 στο Γαλάτσι από τις αρχές του 2009.
ʼρτια οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα, με παροχές υπηρεσιών που βρίσκεις μόνο σε ακαδημίες του εξωτερικού, με άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία του προπονητικού team, φέρνει το Fight Club Central Gym στην κορυφή του χώρου στα ελληνικά δρώμενα.
Προσφέρουμε υπηρεσίες άθλησης υψηλού επιπέδου με όργανα Sports Art τελευταίας γενιάς, personal training ή groups από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 11.00 το βράδυ, με τμήματα Kick Boxing, Πυγμαχίας, Judo, Grappling, MMA και Muay Thai, αλλά και εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης: Yoga,Pilates, Tae Bo, εργομετρήσεις και αποκατάσταση τραυματισμών, παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες όπως Sauna, Solarium, Internet Corner και μοναδικό Organic Bar που λειτουργεί όλη μέρα και προσφέρει βιολογικά snacks και ροφήματα.
Μέσα σε αυτό τον πρότυπο χώρο, πραγματοποιούνται διοργανώσεις αγώνων και σεμιναρίων για αθλητές και προπονητές του χώρου μας.
Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing Γιάννης Θεοφάνους είναι υπεύθυνος για τα μαθήματα Kick Boxing K-1 σε 8 τμήματα ημερησίως, ο κος ʼρης Γρηγοριάδης είναι υπεύθυνος για τα τμήματα Πυγμαχίας (από τους πιο έμπειρους προπονητές στην Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει δεκάδες προπονητές και πρωταθλητές στα 70 χρόνια του), ο Χρήστος Πετρούτσος υπεύθυνος για τα τμήματα MMA (με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία στα ρίνγκ της Ολλανδίας και του εξωτερικού).
Ο Γιάννης Κοντόπουλος είναι υπεύθυνος στο τμήμα του Grappling (πάλη) και ο Δημήτρης Τσελιάγκας στο τμήμα του Judo.
Οι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ γυμνάστριές μας Ελίνα Σαλταπίδα και Μαριέτα Συριανού αναλαμβάνουν την ενδυνάμωση, εργομέτρηση και αποκατάσταση των μελών του γυμναστηρίου μας και πάντα με τη συνεργασία των καλύτερων κέντρων Ιατρικής και Φυσικοθεραπείας, το Ιατρικό Κέντρο με τον κο Τάσο Αποστολόπουλο και το εργαστήριο Φυσικής Ιατρικής «Ανάκαμψη» με τον κο Μηνά Ιατρίδη και βέβαια την αμέριστη υποστήριξη της Ιατρικής Εταιρείας Αγώνων και τον Πρόεδρο αυτής κο Δημήτρη Μπακιρτζή, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Γ.Σ. Γαλατσίου Fight Club.
Ένα προπονητικό κέντρο, μια Ακαδημία μαχητικών σπορ και εναλλακτικής εκγύμνασης που έλειπε από τη χώρα μας, το νέο FIGHT CLUB CENTRAL GYM!

Σχολιάστε την Προσφορά

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να αφήσετε κάποιο σχόλιο